Om GF Øbro

Hvis du vil dyrke rytmisk gymnastik på Østerbro, så er GF ØBRO garanteret stedet.

Gymnastikforeningen ØBRO er en forening, der blandt andet dyrker Rytmisk Sportsgymnastik. Vi dyrker gymnastik på Østerbro i København og har aktuelt omkring 300 medlemmer. Gennem de sidste 25 år har foreningen udviklet sig til at dække alle behov for rytmisk gymnastik, lige fra børne- over motions- til konkurrencegymnastik. Aldersmæssigt starter vi ved 3 år og slutter med et dame-motionshold. GF ØBRO udbyder hovedsageligt gymnastik for piger.

Der findes hold på flere forskellige niveauer. Primært drejer det sig om at få brugt kroppen på en fornuftig måde. På selv de mindste hold - hvor der både går piger og drenge - leger vi tingene ind og styrker derved børnenes motorik. Hvis talentet er der, og gymnasten har lyst til at dyrke konkurrencegymnastik, er det muligt at begynde på et af foreningens konkurrencehold. ØBRO's konkurrencegymnaster strækker sig aldersmæssigt fra 5 år til langt op i 20'erne.

Disse hold deltager alle i konkurrencer mindst to gange om året og har i den seneste sæson opnået flotte resultater ved konkurrencer i blandt andet Odense, Vejle og København.

Udover holdgymnastikken har vi også flere individuelle gymnaster, der deltager i fire til fem konkurrencer årligt - både indenlands og udenlands. GF ØBRO har pt. landets bedste børnegymnaster. Derudover er klubben på Østerbro den klub i Danmark, der har flest individuelle gymnaster i Rytmisk Sportsgymnastik. Vi sætter en ære i på den måde at bidrage til gymnastikartens overlevelse.

I GF ØBRO er der plads til alle, uanset alder og niveau. Holdånden er stærk, og respekten for hinanden og sporten er den dominerende faktor.

Gymnastikforeningen ØBRO - Tlf. 51 20 36 23 - CVR. 10200431